Sistem za video nadzor

Sistemi za video nadzor poslednjih godina predstavljaju najčešći vid obezbeđenja i kontrole. Napredkom savremene tehnologije u prilici smo da klijentima ponudimo više sistemskih rešenja koja se mogu koristiti za najrazličitije namene. Sve više ljudi pribegava korišćenje ovakvog načina obezbedjenja koji im pruža mogućnost kontrole zaposlenih, posetilaca kao i svih onih koji na bilo koji način pokušavaju da ugroze bezbednost objekta.

 

 

 

Pljačka Banke snimljena kamerama Alarm Prim Inženjering-a.

 

Sistemi za video nadzor su davno prestali da budu stvar prestiža i počeli su da bivaju stvar potrebe koju želeli to da priznamo ili ne imamo svi.

 

Povezivanje više dislociranih objekata u jedan nadzorni centar, istovremeni pregled sa više lokacija kao i daljinsko upravljanje opremom na dislociranoj lokaciji samo su neke od naprednijih mogućnosti koje vam nudimo u sklopu vašeg sistema.

 

 

U prilici smo da vam predložimo rešenja za sve tipove i vrste objekata (poslovne zgrade, poslovni prostori, magacini, proizvodni pogoni, otvoreni prostori, prostori specificnih namena, stambene zgrade...).

 

Alarm Prim Inzenjering d.o.o. u svom radu koristi isključivo opremu renomiranih svetskih proizvođača kako analogne tako i IP opreme: Sanyo, Samsung, JVC Professional, Mobotix, Arecont Vision, ACTi, Axis, CNB Tech, Vision, AV Tech, ITX, Computar, Fujinon, Pentax...

 

Budite slobodni da nas kontaktirate za sva dodatna pitanja i zahteve.

 

Za vise informacija koje su vezane za realizovane projekte sistema za video nadzor budite slobodni da pogledate našu referentnu listu.

 Privredne Komore Srbije

Član Udruženja Fizičko Tehničkog Obezbeđenja

 Alarm Prim Inzenjering | Kontakt

Alarm Prim Inzenjering

Patrijarha Varnave (Filipa Kljajića) 39, 11000 Beograd

Tel. : +381 (11) 244 76 74, +381 (11) 308 65 38

Servis : +381 (11) 308 65 38, +381 (11) 308 65 09

E-mail:  office@api.rs