Protivprovalni sistemi

Sistemi za detekciju provale predstavaljaju sisteme koji se najčešće implementiraju na objektima svih tipova i namena. U prilici smo da vam u zavisnosti od vasih potreba ponudimio najsavremenije zične i/ili bezične sisteme čija je funkcionalnost dasnas veća nego ikada.

 

 

Alarmni protivprovalni sistemi imaju veoma širok spektar primene u tehničkoj zaštiti, kako za male individualne stanbene objekte tako i za velike poslovne centre, banke, školske ustanove, sportske objekte, industrijske objekte, magacine i objekte specijalnih namena. Obzirom da je zaštita imovine osnov namene alarmnog sistema, isto tako je važno izvršiti pravilnu procenu bezbednosne situacije štićenog objekta, zatim adekvatno izvršiti odabir opreme i izvršiti implementaciju sistema.

 

Najnoviji alarmni sistemi sada su opremljeni velikim brojem komunikacionih interfejsa koji vama kao korisniku daju mogućnost upravljanja i kontrole kako samim sistemo tako i kućnom automatikom (roletne, rasveta, kućni uredjaji) i nude mogućnost integracije sa sistemom kontrole pristupa i protiv požarnim sistemom.

 

Predlažemo instalaciju sistema za detekciju provale na svim onim mestima na kojima postoji opasnost od povrede prostora i napada od strane trećeg lica.

 

Kao dodatnu opciju možemo da predložimo povezivanje postojeće opreme na neki od minitoring centara preduzeća koje se danas bave fizičko- tehničkim obezbeđenjem i monitoringom. Na ovaj način vaš sistem bio bi 24h nadziran na stanje kako alarma tako i eventualne greške odnosno kvara.

Alarm Prim Inzenjering d.o.o. u svom radu koristi iskljucivo opremu renomiranih svetskih proizvodjača opreme za detekciju provale Paradox Security System, DSC, Optex, CIAS, Elkron...

 

Budite slobodni da nas kontaktirate za sva dodatna pitanja i zahteve.

 

Za više informacija koje su vezane za realizovane projekte sistema za detekciju provale molimo vas da pogledate referentnu listu.

 Privredne Komore Srbije

Član Udruženja Fizičko Tehničkog Obezbeđenja

 Alarm Prim Inzenjering | Kontakt

Alarm Prim Inzenjering

Patrijarha Varnave (Filipa Kljajića) 39, 11000 Beograd

Tel. : +381 (11) 244 76 74, +381 (11) 308 65 38

Servis : +381 (11) 308 65 38, +381 (11) 308 65 09

E-mail:  office@api.rs